det gångna året som musikår 2021/2022

wow. Ett till år har gått och d e dags för min årsresumé i musik. som jag alltså gör varje sommar. Kulkul. Vi sätter igång direkt!!!!! Tyvärr är det på ett väldigt sorgligt vis så att mycket kan kopplas till vilka låtar som var populära på tiktok vid ett viss tillfälle. Men men, så må d vara. 
 
1. Freaks - Surf Curse: Karlaplan. Hemtjänst. Varmkall sommarvind och bussarong.
 
2. Break it off - PinkPanthress: Ort till ort. Dörrknackning stup i kvarten. Kändes som att jag typ bodde i Sundbyberg den sommaren. 
 
3. First love / late spring - Mitski: Höstterminen började. Lärde mig mäta blodtryck. Morgoncigg i tidig krispig höst.
 
4. Upp, upp, upp, ner - Bob Hund: Och mörkret kom också. Vantrivdes på jobbet. Hade mycket i skolan. Livet kändes rätt trist. Men bob hund är fint.
 
5. Enchanted - Taylor Swift: Lol. Lyssnade på den här efter att ha sett alla tiktoks med låten. Kunde inte alls relatera egentligen men tyckte allt var så gripande. Ville typ väldigt gärna känna så starkt.
 
6. Space song - Beach house: Tittade på övergivna byggnader. Det var roligt. Och kallt. Blev inte så mycket av den saken tyvärr. Träffade min pappa också. Lite deppigt.
 
7. In heat. - Hentai Xander: Vinter. Blev sjuk. Alltså, en ordentlig förkylning. Superjobbigt!!!!!!
 
8. 4 Morant - Doja Cat: Hade min första praktik på tarmavdelning på DSK. Sååååå kul. Alltså, verkligen svinroligt var det!!! Längtar tillbaka.
 
9. Backstabber - Ke$ha: Hade sedan praktik på vård- och omsorgsboende. Inte alls lika kul. Kändes bara som att jag var i vägen. 
 
10. Good looking - Suki Waterhouse: Hade min sista praktik på geriatrikavdelning. Det var helt okej, men var väldigt ledsen. Visste inte riktigt vad jag skulle göra, hur jag skulle ta mig vidare.
 
11. Brividi - Mahmood, BLANCO: Såklart kommer en eurovision-låt. Något annat vore ju konstigt. Fast eurovision var inte lika roligt i år som förra året. Men fick vara med min fina fina mamma. <3<3<3 
 
12. Bad Girls - M.I.A: Kunde äntligen släppa det där. Behövde inte bära på det själv. Så många snälla snälla personer det finns!!!!
 
13. City Lights - Blanche: Lite pirrigt igen. Det är som att det ligger något i luften. Massa konstiga saker händer. Vill inte göra något tokigt.