Johan Palm

Johan Palm. Vart tog du vägen? 
 
Vi minns alla hösten 2008, när Johan Palm var med i idol. Men vad hände gentligen med killen med det platinablonda håret? Allt verkade ju gå så himla bra för honom när han stod där på idol-scenen för 9 år sedan. Jag har bestämt mig för att gå till botten med det här mysteriet.
 
Trots att Johan Palm på kort tid skapade sig en stor skara hängivna fans åkte han ändå ut innan idol-finalen, vad kan detta ha berott på? Palms idolresa tog slut den 28 november 2008 efter att han bland annat framfört låten Free Fallin' då den 12-åriga Anna Lisa flippade ur när hon såg sin stora idol på scenen, något som skapade rubriker i kvällspressen. Kanske var det detta som ledde till att Johan röstades ut ur programmet den kvällen, fick tittarna helt enkelt nog av hysterin? Jag tror dock inte att svaret på varför Johan röstades ur idol är så enkelt så jag bestämde mig för att gräva djupare för att nå sanningen. En vecka innan johans domedag hade en viss film biopremiär, en viss film som älskades av tonårs-tjejer, en viss film vid namn "Twilight". Kan det helt enkelt vara så att alla svenska tonårstjejer var för upptagna med att tråna över Edward Cullen istället för att rösta på Johan Palm? Ja, så kan det mycket väl vara. Jag tror att jag har hittat sanningen.
Nu när vi kommit fram till varför Johan var tvungen att lämna Idol återstår fortfarande frågan "Vad har Johan Palm gjort sedan hösten 2008?" eller för att citera psychoex från forumet ungdomar.se "var är han? vad gör han? knullar han andra? skriver han fortfarande musik? hjälp"¹.
 Efter att ha gjort ett gediget research-arbete(aka läst flera flashback-trådar samt scrollat igenom x-antal Johan-Palm-fan-bloggar) har jag till min stora besvikelse knappt hittat någon info om var Johan håller hus idag, vad jag däremot hittade var en Johan-Palm-Fan-Blogg som faktiskt fortfarande är aktiv, jag rekommenderar alla att gå in och läsa.
 
Den lilla info om vad Johan gör idag följer nedan:
1. Enligt IMDB ska han vara med i filmen Svart Cirkel(2017), det står dock ingenting om vilken roll han har².
2. Han är inte homosexuell. Källa:
3. Han besökte festivalen Peace & Love år 2010³.
Kanske går det inte att veta säker vad Johan Palm gör idag, kanske får vi helt enkelt nöja oss här och anamma Tennsoldats attityd till livet.
 
 
Fotnoter:
¹https://ungdomar.se/forum/thread/johan-palm-vad-haende
²http://www.imdb.com/name/nm3179082/
³https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=y7zWpWGBjBQ