Sånt alla jag pratat med i sammanlagt 30 min vet om mig

Känns som att jag återberättar samma (o)intressanta saker om mig själv om och om igen för varje ny person jag träffar. Så tänkte rabbla upp dem här och nu. Detta kommer dock inte hindra mig från att fortasätta berätta om det i framtiden. 
 
1. Jag hade svinkoppor när jag var 20. Finns ingen som inte vet detta om mig. För jag ÄLSKADE mina svinkoppor. Bästa sjukdomen man kan ha enligt mig, fick lite balla sår i ansiktet men mådde toppen i övrigt. 10/10.
 
2. Jag tycker om avslagen, rumstempererad cola. Särskilt när man öppnat en burk på kvällen, druckit halva och låtit den stå kvar på bordet vid sängen när man gått och lagt sig. Sedan vaknar man, svintörstig på morgonen och tar tre klunkar. Mmmmmm. 
 
3. Jag har ett sår i näsan som aldrig läker. Och när jag skulle gå till apoteket för att köpa näskrämen fenazon trodde hon i kassan att jag försökte köpa fentanyl och hänvisade mig till alvedon.
 
4. Jag har en superbra relation till min mamma. Det är en stor flex.
 
5. Jag gillar twilight.
 
6. Jag har haft cytolytic vaginosis. Berättar detta följt av en förklaring av vad det är och hur okänt det är av gynekologer samt hur jag själv betalade 800 kr för att självdiagnostisera mig och föreslå behandling. Detta berättar jag dock bara för kvinnor.
 
Puss och kram 
Julia