Julia slår till mot kokosoljan igen

Jag har spenderat otaliga timmar(obs. extrem överdrift) i gynekologstolen för att ta reda på vad *problemet* med min fitta är och varför den har varit så sur(i dubbel bemärkelse lol). Det har sagts att den kanske är torr. Det har sagts att det kanske är svamp. När det visat sig att det inte var svamp har det sagts att det kanske är en extra stark svamp som spridit sig in i vävnaden. Det har sagts att det kanske beror på p-piller. Det har sagts att det kanske beror på kopparspiral. Det har sagts att det är rent psykologiskt. Det har sagts att det kanske bara helt enkelt är så att "alla kvinnor faktsikt inte kan ha sex". Allt ovan har varit felaktigt. Det som krävdes var en snabb titt i ett mikroskop för att se att jag tydligen huserat KOPIÖSA mängder mjölksyrabakterier. Det vill säga de bakterier som vanligtvis är superbra för kroppen. Men i för stor skala sänker de ph-värdet i fittan och gör det hela till ett hål fyllt med syra. Hur som helst fick jag antiseptikum utskrivet och nu är allt som vanligt igen. Tog typ bara ett år. Som tur är har det ju inte varit konstant *problem*, ibland har det varit bra och ibland har det varit dåligt.
 
Nu till själva kokosoljan. Jag har skrivit både ett och två inlägg om kokosoljan. Först för att jag var besviken för att det var det enda rådet jag fick och sedan för att jag trodde att det faktiskt var den som hade "botat" mig. Spoiler alert. Det gjorde den inte. Har inte använt det på säkert en månad och under den tiden har jag inte märkt någon skillnad. Förrutom att problemet (åtminstone för stunden) är borta tack vare antiseptikum. Kokosoljan hade med andra ord ingen större effekt på min fittas hälsa, så jag känner väl lite grann att den helt enkelt kan ta och slänga sig i väggen. Får typ kvälvningar av lukten tbh och jag är bara allmänt trött på skiten. 
 
 
Men vi får se. Om några månader kanske det kommer ett nytt inlägg om hur jag börjat uppskatta kokosoljan igen. Så stay tuned.
 
Det var allt för idag kamrater!
Puss och kram!
JuliA