2022: vad är inne och vad är ute

Varje år klagar jag på inne- och utelistor och trendspaningar inför det kommande året. Jag hatar dem. Med det sagt tänkte jag göra en inne- och utelista. Fast inte med saker som jag tror kommer vara inne/ute utan listan är helt och hållet baserad på vad jag hoppas och vill ska vara inne/ute år 2022.
 
Inne:
-Biltema. Allt som man kan köpa på biltema är inne från och med nu. Korvkläder, arbetsbyxor, köksgeråd och rattmuffar. 
 
-Att vara i tid och hålla sig till avtalade tider/möten. Jag är trött på att behöva vänta på folk och anpassa mig för att folk plötsligt säger att de blir 45 min sena, vill flytta på saker eller helt enkelt ställer in i sista sekund. 2h framförhållning är MINIMUM för att göra ändringar, punkt slut. Jag bor liksom i vårberg, om planen är att jag ska vara i norra stockholm vid en viss tid så kommer jag behöva åka hemifrån minst en timme innan. Då funkar det inte att man en halvtimme innan avsatt tid säger att man blir supersen eller att man vill skjuta lite på det. 
 
-Chips till middag. Behöver jag ens förklara mig?
 
-Inneskor. Så skönt för fötterna!!
 
-Stödstrumpor. Oavsett ålder eller hälsotillstånd. Jag gillar stödstrumpor!
 
Ute:
-Mobiltelefoner utan 3,5mm-jack. Alltså vanliga hörlursjack. Är så fruktansvärt trött på att inte kunna stoppa in ett par vanliga hörlurar i min telefon. Istället måste jag ha speciella hörlurar som man stoppar in i LADDNINGSHÅLET och som gör det omöjligt att ladda och lyssna samtidigt. Stort problem för mig som har hörlurar typ hela tiden inklusive om nätterna. Man kan såklart ha trådlösa hörlurar men helt ärligt, de strular exakt hela tiden. >:(
 
-Att prata om hur kaffeberoende man är eller hur mycket kaffe man dricker och att man inte klarar en dag utan koffein. Liksom okej, vi fattar, du är en helt vanlig person. Ingen bryr sig.
 
-Vatten som smakar klor.
 
-Feströkande. Ska man ändå skaffa sig lungcancer kan man väl göra det helhjärtat? Det tkr jag iaf. Mvh vardagskedjerökare.